BULARGA Apartamente Modernizate

Vis-a-Vis de Liceul Tehnoton in cartierul Bularga-Granit am modernizat și transformat o clădire de birouri cu structură pe cadre din 1985 în apartamente cu o cameră destinate închirierii. Apartamentele se predau complet finisate și contorizate separat pentru gaz, apă și curent . Încălzirea se face cu centrale pe gaz în condensație  de ultimă generație. Pentru costuri de întreținere reduse, blocul este  izolat cu termosistem, iar feresterele sunt prevăzute cu 3 rânduri de sticlă. Băile sunt dotate cu chiuveta, wc și cabină de duș. Camerele înalte de 2,80 m dau o notă elegantă și asigură un volum de aer superior . Ferestrele mari permit o bună iluminare naturală. Bucătăria este închisă separat și se predă mobilată și echipată cu plită pe gaz .

Vino să vezi locația chiar în fața liceului Tehnoton la mai puțin de 50 m de Secția de Poliție V. În apropiere ai supermarketul Carrefour, iar mijloacele de transport în comun au stația la 50 m cu soluții de transport către toate zonele orașului.
Apartamentele se vând la cel mai bun preț pe mp pentru categoria zonei la numai 1000 eur/mp, având în vedere finisajele de calitate, instalațiile si accesoriile noi. Astfel poti cumpăra cu 28000 eur ap 1 cam 28 mp compus din camera+baie+bucatarie închisă.
Apartamentele sunt complet funcționale și gata să  te primească..

Opțional pentru apartamentul cumpărat iți asigurăm închirierea pe minim 2 ani, fară nici o investiție suplimentară în mobilier sau de altă natură, la prețul de 150 eur/luna.

Investește în oferta noastră și scapă de grija chiriașilor răuplatnici care te lasă cu datorii și distrugeri sau bucură-te de confortul finisajelor noi și a amplasării excepționale.

Promoțional îți oferim pat cu saltea și șifonier IKEA noi pentru clienții ce cumpără până la 15 septembrie 2018.