Miroslava soare și vedere lac Ezăreni- rate


Loturi de teren cu suprafețe între 600 și 1400 mp (cale acces inclusă-vezi tabelul cu suprafețe atașat) la preț de 20 eur/mp

Loturi teren în Poziție superbă cu vedere asupra lacului Ezăreni și maximă însorire în rate fără dobândă.

Cu avans de la 3000 euro și rate de 250 eur/lună/3 ani, primești imediat proprietatea și ai garanția utilităților-gaz, apă, curent, canalizare- la poartă. Pentru plata integrală în avans se acordă reducere de 10%

Toate loturile vor fi  intravilane  până la achitarea integrală (dar nu mai devreme de 2 ani de la contractare). Pentru cei ce achită în avans 50% din preț primesc gratuit proiectul de casă.

Loc de relaxare cu vedere la lac pentru încărcarea energiilor pozitive,

La coada lacului Ezăreni, pe colina ce marginește satul Balciu și oferă o priveliște de ansamblu asupra lacului acum poți contracta  lotul tău în cartierul T&C Ezăreni. Aerul ionizat pozitiv și orientarea sudică a ansamblui sunt premisele unei locații prielnice pentru sănătate. Imaginea lacului Ezăreni este un plus pentru momentele de relaxare.

Proiectarea funcționalului complet de la zero a întregului ansamblu  a creat soluțiile optime cu drumuri largi pentru amplasarea rețelelor de curent, apă, gaz și canalizare.

Accesul rapid facilitat de centură spre orice direcție

Conectarea la aproximativ 300 m de șoseaua de centură, a drumului comunal Miroslava-Cornești și a Strazii Vasile Bacanu ce dă spre Valea Adânca creează accesul rapid spre orice direcție. Beneficezi astfel de mirificul peisaj de vacanță într-o locuință permanentă.

Vezi tabelul integral cu parcele aici tabel final

Pune in telefonul tau cu GPS urmatoarea adresa pentru a ajunge la teren

https://goo.gl/maps/Bb7ksjMHTWv