APARTAMENTE VISANI

header

 

          Construim apartamente cu 1,2 si 3 camere in Visan -Bucium- 2km de OMV Petrom , cu toate utilitatile (canalizare, gaz, apa , curent, internet, etc). Soseaua proaspat asfaltata asigura un acces de 8-10 min pana In Centrul Orasului Iasi. Functie de dorintele clientilor, vindem apartamentele in diferite stadii de finisare, iar pentru plata cash in avans oferim reduceri de pana la 20%. . Apartamentele se vand si in rate pe maxim 30 ani cu avansuri incepand de la 975 euro si rata de 177 euro. Avem si apartamente terminate cu predare imediata. Zona Visan este cautata pentru inchiriere . Obtineti randament bun pentru banii dvs . Garantam inchirerea pt ap 1 cam 28 mp la 130 eur/luna. Gasiti schite si detalii pe www.tcall.ro precum si alte oferte de locuinte . Va invitam la fata locului pentru identificarea locatiei si vizionarea apartamentelor. SUNA ACUM! 0232 224 400 / 0769 067 823
 

 

APARTAMENTE VISAN, BLOC VG12

Incepând cu luna martie este posibilă contractarea cu avans minim de 10%

          VG12 reprezinta noul model de apartamente structurate pe grinzi din beton si zidarie de caramida. Pentru a fi accesibile ca pret am creat suprafete reduse care sa cuprinda functionalitățile necesare familiilor tinere. Baia la intrare-pentru acces rapid, bucatăria spațioasă comasată cu livingul face locul ideal unde să te simți bine alături de musafiri, iar camera de odihnă retrasă si cu balcon deschis este pentru odihnă și contemplare. Geamurile mari asigură iluminatul natural, iar izolația de 10 cm si centrala termică dau eficiență energetică. Pretul de numai 700 eur/mp util fac ca locația Vișan, de acum mult mai accesibilă cu noul drum asfaltat, să fie alegerea ideală pentru locuință permanentă, loc de retragere ocazională sau investiție. Exploatează randamentul foarte bun față de prețul plătit.
          Exemplu: 2 încăperi (living + bucatărie + dormitor + balcon + baie) = 31mp  = 21700 eur. Pentru plata cash sau in avans poti obtine reduceri de până la 20%, sau poți contracta în rate pe maxim 30 ani cu preturi de la 138 euro/luna în cazul avansului de 20%. SUNA ACUM! 0232 224 400 / 0769 067 823

OFERTA  SCAPA DE CHIRIE

APARTAMENTE CU AVANS ZERO

– Rate la dezvoltator fără avans-

T&C Trust Afaceri oferă spre contractare apartamente cu 2 încăperi (31 mp compusi din Living cu Bucatarie+dormitor+baie+balcon) in rate de 285 eur/lună/10 ani direct la dezvoltator fără adeverințe de venit sau alte hârtii inutile, doar cu Buletinul. Rezervă acum, cu doar 285 euro (prima rată) și din OCTOMBRIE 2017 te muți în casă nouă. (Apartamentul tau va fi gata in OCTOMBRIE 2019- Bloc VG16, dar până atunci îți punem gratuit la dispoziție spre folosiință un apartament decomandat nou cu o cameră+baie +bucătărie + balcon =28 mp-Bloc Vg11 predare IANUARIE 2018 în care vei locui până la recepția apartamentului contractat.)
Apartamentele se află în complexul Vișan la 2 km de OMV Bucium și 5 km de Palas Iași . Construim clădiri cu structură pe cadre din beton și compartimentare cu cărămidă, racordate la toate utilitățile (canalizare, apă , electricitate, internet, gaz ) și acces pe drum proaspăt asfaltat. Sunt bine izolate cu termosistem de 10 cm, tâmplărie termopan cu 3 rânduri de sticlă și încălzire cu centrale termice individuale. Se predau complet finisate Pentru mai multe detalii despre apartamente intră pe tcall.ro sau vino la biroul nostru din Bd-ul T Vladimirescu Nr 22 cu toate întrebările tale.
PROCEDURA- se fac 2 contracte -unul de comodat pentru apartamentul care il primiti in folosiinta si un antecontract de vanzare pentru apartamentul de 2 camere cu termen de finalizare OCTOMBRIE 2019. Mai intai trebuie sa va rezervati apartamentul deoarece sunt limitate in conditiile fara avans. pentru aceasta platiti prima rata de 285 euro la rezervare . Apoi trebuie pana pe data de 5 a fiecarei luni sa achitati rata. Neplata unei singure ratei duce la desfiintarea contractului de comodat si pierderea folosintei apartamentului primit pentru primii 2 ani. Pentru cumularea de datorii la plata ratelor mai mari de echivalentul a 3 rate se desfiinteaza si antecontractul pt apartamentul dvs
Prinde singura ofertă din România de apartamente cu avans zero!
Fa un bine și spune și prietenilor ! tcall.ro SUNA ACUM! 0232 224 400 / 0769 067 823

 

pdf-iconCALCULATOR RATE


pdf-iconSCHITA APARTAMENTE

 

APARTAMENTE VISAN, BLOC VG14

 

Ap 2 încăperi 31 mp avans 4300 eur si 199 eur/11 ani

În luna martie ai șansa unui nou început. Apartamente bloc VG14 -de 31 mp formate din living cu bucătărie, cameră, baie și balcon cu avans de 4300 eur și rate de 199 eur/lună/11ani rate la dezvoltator fără adeverințe sau formalități inutile .
Apartamentele se află în complexul Vișan la 2 km de OMV Bucium și 5 km de Palas Iași . Zona este deservită de mijloace de transport în comun la mai puțin de 200 ml de complex.
Construim cladiri cu structură pe cadre din beton și compartimentare cu cărămidă, racordate la toate utilitățile (canalizare, apă , electricitate, internet, gaz ) și acces pe drum proaspăt asfaltat. Sunt bine izolate cu termosistem de 10 cm, tâmplărie termopan cu 3 rânduri de sticlă și încălzire cu centrale termice individuale.
Se predau complet finisate în martie2019. Plătești rate 1 an până te muți și 10 ani după. Pentru mai multe detalii despre apartamente vino la biroul nostru din Bd-ul T Vladimirescu Nr 22 cu toate întrebările tale.

Compartimentare Vg14

Model 3D plan parter