BULARGA Apartamente Modernizate

Bularga-Ap-cu inchiriere garantată

Investiția imobiliara cu cel mai bun randament

 

 

  • CADOU DE SĂRBĂTORI- DECEMBRIE 2017 – Pentru  apartamentele contractate primești gratuit mobilarea și utilarea bucătăriei.(chiuvetă, aragaz, corpuri suspendate, blat de lucru cu dulapuri)

Vis-a-Vis de Liceul Tehnoton in cartierul Bularga-Granit modernizăm și transformăm o clădire de birouri cu structura pe cadre din 1985 în apartamente cu o cameră destinate închirierii. Apartamentele se predau complet finisate și contorizate separat pentru gaz, apă și curent . Încalzirea se face cu centrale pe gaz în condensație Ariston de ultimă generație. Pentru costuri de întreținere reduse, blocurile se izolează cu termosistem, iar feresterele sunt prevăzute cu 3 randuri de sticlă. Băile sunt dotate cu chiuveta, wc și cabină de duș. Camerele înalte de 2,80 dau o notă elegantă și asigură un volum de aer superior . Feresterle mari permit o bună iluminare naturală.

Vino să vezi locația chiar în fața liceului la mai puțin de 50 m de Secția de Poliție V. În apropiere ai supermarketul Carrefour, iar mijloacele de transport în comun au stația la 50 m cu soluții de transport către toate zonele orașului.
Apartamentele se vând la cel mai bun preț pe mp pentru categoria zonei la numai 1000 eur/mp, având în vedere finisajele de calitate, instalațiile si accesoriile noi. Astfel poti cumpăra cu 27000 eur ap 1 cam 27 mp compus din camera+baie+bucatarie.
Termenul de predare este
15 februarie 2018. La contractare se plătește 50% din preț, iar la predare diferența.

Pentru toate apartamentele din clădire garantam închirierea pe minim 2 ani, fară nici o investiție suplimentară în mobilier sau de altă natură, la prețul de 150 eur/luna. Pentru plata în avans a prețului va returnăm contravaloarea chiriei pe 24 luni. Astfel plătești mai putin cu 3600 eur .
Investește în oferta noastră și scapă de grija chiriașilor răuplatnici care te lasă cu datorii și distrugeri.