BULARGA Apartamente Modernizate

Bularga-Ap-cu inchiriere garantată

Investiția imobiliara cu cel mai bun randament

 

 

  • Pentru apartamentele contractate  până pe 15 martie 2018 cu plata integrală, îți garantăm închirerea și îți platim 50% din chiria pe următorii 5 ani în avans, 

  • dacă il lași la noi în chirie îți mobilăm complet gratuit apartamentul 

Vis-a-Vis de Liceul Tehnoton in cartierul Bularga-Granit modernizăm și transformăm o clădire de birouri cu structură pe cadre din 1985 în apartamente cu o cameră destinate închirierii. Apartamentele se predau complet finisate și contorizate separat pentru gaz, apă și curent . Încalzirea se face cu centrale pe gaz în condensație Ariston de ultimă generație. Pentru costuri de întreținere reduse, blocul este  izolat cu termosistem, iar feresterele sunt prevăzute cu 3 rânduri de sticlă. Băile sunt dotate cu chiuveta, wc și cabină de duș. Camerele înalte de 2,80 m dau o notă elegantă și asigură un volum de aer superior . Ferestrele mari permit o bună iluminare naturală.

Vino să vezi locația chiar în fața liceului Tehnoton la mai puțin de 50 m de Secția de Poliție V. În apropiere ai supermarketul Carrefour, iar mijloacele de transport în comun au stația la 50 m cu soluții de transport către toate zonele orașului.
Apartamentele se vând la cel mai bun preț pe mp pentru categoria zonei la numai 1000 eur/mp, având în vedere finisajele de calitate, instalațiile si accesoriile noi. Astfel poti cumpăra cu 27000 eur ap 1 cam 27 mp compus din camera+baie+bucatarie.
Termenul de predare este
15 martie 2018. La contractare se plătește 50% din preț, iar la predare diferența.

Pentru toate apartamentele din clădire garantam închirierea pe minim 2 ani, fară nici o investiție suplimentară în mobilier sau de altă natură, la prețul de 150 eur/luna.

Pentru plata apartamentului integral în avans până pe 15 martie poți dacă dorești să-l lași în chirie la noi și iți returnăm 50% din valoarea chiriei cumulata pe următorii 5 ani (5x12luni x 150 x 50%= .4500 eur, urmând lunar să încasezi diferența de chirie 75 eur/lună). Nu ai nici o grijă și primești la final apartamentul complet mobilat! ( Vanzarea se face acum-devii proprietar , folosiința ne rămâne nouă următorii 5 ani

.
Investește în oferta noastră și scapă de grija chiriașilor răuplatnici care te lasă cu datorii și distrugeri.