Ezăreni-Miroslava loturi în rate pe 7 ani


Loturi de teren cu suprafețe între 600 și 1400 mp (cale acces inclusă-vezi tabelul cu suprafețe atașat) la preț de 20 eur/mp în rate pe 7 ani fără dobândă . Vă oferim posibilitatea achitării cu avans de 10% și rate fără dobândă pe 7 ani. Spre exemplu parcela de 500 mp + cale acces 98 mp poate fi a ta , cu predarea imediată a folosiinței din momentul contractării cu avans de 1200 eur și rate de 130 eur/lună/7ani.  Pentru plata integrală în avans se acordă reducere de 20%

Ne obligăm să trecem toate loturile în intravilan până la achitarea integrală (dar nu mai devreme de 3 ani)

Loc de relaxare cu vedere la lac pentru încărcarea energiilor pozitive,

La coada lacului Ezăreni, pe colina ce marginește satul Balciu și oferă o priveliște de ansamblu asupra lacului acum poți contracta un lotul tău în cartierul T&C Ezăreni. Aerul ionizat pozitiv și orientarea sudică a ansamblui sunt premisele unei locații prielnice pentru sănătate. Imaginea lacului Ezăreni este un plus pentru momentele de relaxare.

Comfortul civilizației cu acces la toate utilitățile-gaz+curent+canalizare vă este garantat în maxim 4 ani de la contractarea lotului

Proiectarea funcționalului complet de la zero a întregului ansamblu  a creat soluțiile optime cu drumuri largi pentru amplasarea rețelelor de curent, apă, gaz și canalizare.

Accesul rapid facilitat de centură spre orice direcție

Conectarea la aproximativ 300 m de șoseaua de centură, a drumului comunal Miroslava-Cornești și a Strazii Vasile Bacanu ce dă spre Valea Adânca creează accesul rapid spre orice direcție. Beneficezi astfel de mirificul peisaj de vacanță într-o locuință permanentă.

Vezi tabelul integral cu parcele aici tabel final

Pune in telefonul tau cu GPS urmatoarea adresa pentru a ajunge la teren

https://goo.gl/maps/Bb7ksjMHTWv