APARTAMENTE ZONA “METRO”

Ofertă excepțională  – Apartamente TC VEST

Avans de 10000 eur

Ofertă excepțională 2019- Apartamente TC VEST
Scapă de chirie ! Îți oferim apartamente noi zona Metro Iași, spațioase cu 2 și 3 camere în rate direct la dezvoltator cu avans de la 10,000 eur și rate de 280 eur/lună/10 ani.
La 1 km de Metro Iași cu acces rapid din drumul european, construim apartamente spațioase din carămidă în unități locative P+E, izolate cu termosistem de 10, incălzire cu centrale pe gaz proprii fiecarui apartament. Apartamentele de la parter pot beneficia opțional de grădină proprie contra cost.
Apartamentele de pe colț au trei camere și sunt la prețul de 39 000 eur.
Termenul de finalizare a primei clădiri este de septembrie 2019.
Zona este în plină dezvoltare a celui mai mare parc industrial și tehnologic din Județul Iași ce va crea peste 2000 locuri de muncă, apartamentele noastre fiind o ideală destinație ca investiție.
Transportul public Iași momentan se oprește la Metro (aproximativ 900m ) dar anul viitor va fi prelungit și va trece la 100m de proiectul nostru. Pentru transportul privat (maxi) există deja stație la 150 m

2 cam 52 mp zona Vest Metro 35 000 eur în rate la dezvoltator cu doar 10000 eur avans si rate de 280eur/luna/10 ani, pe loc la notar fără formalități suplimentare.

La 1 km de Metro spre vest , vis a vis de reprezentanța TOYOTA, apartamente de 2 camere în suprafața de 52 mp, formate din cameră. living, bucătărie, baie și terasă în clădiri de locuințe colective cu înălțimea de P+1E. Apartamentele vor fi racordate la toate utilitățile (gaz, apă, curent, canalizare, internet, televiziune, etc) , iar drumul european și șoseaua de centură garantează un acces rapid către orice direcție. Prețul pentru plata cash integral în avans este de 32 000 eur, (se are în vedere un discount de 10% din prețul de 35000 eur),

Compartimentările între apartamente se fac cu cărămidă pentru siguranță și intimitate.

Încălzirea este proiectată prin pardoseală și calorifere cu centrale termice pe gaz proprii fiecărui apartament .

Ferestrele mari asigură o bună iluminare naturală.

Apartamentele de la parter au o terasă proprie cu acces direct la gradină privată pe lățimea apartamentului. (este interzisă folosirea grădinilor pentru parcare autoturisme.)

Opțional puteți contracta parcare amenajată la prețul de 1500 euro sau să închiriați

Până la începutul anului școlar 2019-2020 avem în vedere redeschiderea școlii din incinta complexului

Termenul de predare este de 8 luni de la momentul contractării

*Prețul este limitat

.